Zoeken naar visitekaartje formaat

visitekaartje formaat
Visitekaartjes Papierformaten afmetingen online.
Qua dikte van het papier wordt meestal gekozen voor 250 tot 300 gram papier. Soms wordt het visitekaartje gelamineerd, het krijgt dan een extra beschermlaagje. Er bestaan speciale doosjes en clips om visitekaartjes in te bewaren. In de vorige eeuw was een verzilverd visitekaartjesdoosje een populair cadeau om te geven. Over het algemeen hebben visitekaartjes in Nederland dezelfde maat, namelijk 85 millimeter bij 55 millimeter. Dit formaat wordt ook gebruikt in Duitsland, Frankrijk, Italiƫ, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.
Visitekaartjes drukken Goedkoop Studentendrukwerk Studentendrukwerk.
Afmeting van een visitekaartjes. De afmetingen van de kaartjes bij Studentendrukwerk zijn 85, x 55, centimeter groot en voldoen daarmee aan het standaard formaat visitekaartje. Ze zijn zowel liggend als staand af te drukken. Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar voor visitekaartjes.
Plastic-kunststof-PVC visitekaartjes 500 stuks 87 euro.
Kunststof-plastic kaarten worden steeds meer gebruikt als visitekaartje maar ook voor promotie, als klantenkaart, ledenpas, voordeelkaart, kortingskaart, etc. De kaarten zijn in diverse formaten en met verschillende opties te leveren, zoals hotprint/foliedruk in diverse kleuren, partiƫle glanslaag, nummering, schrijfvlak, etc.
Afmeting visitekaartje Photoshop? Grafisch Forum.
Micron 05/06/2006 2051.: Ik kom misschien met een vraag die voor veel mensen niet intresseerd, maar voor de Photoshoppers die er misschien ervaring mee hebben, ik zou graag de afmeting willen weten in pixels, mm, cm etc. van een visitekaartje soort bankpas formaat.
Uw hulp voor visitekaartjes opmaken en ontwerpen 24-Visitekaartjes.nl.
Makkelijk uw visitekaartje design ontwerpen en opmaken! Hoe kan ik zelf snel en gemakkelijk mijn visitekaartje ontwerpen? 24-Visitekaartjes.nl helpt u graag met werktekeningen en templates sjablonen op elk visitekaartformaat. In de werktekeningen pdf vindt u direct de correcte visitekaartafmetingen per formaat.
Visitekaartjes drukken PostNL Drukwerkservice.
Al vanaf 002, per stuk. Wij drukken uw visitekaartjes al vanaf 002, per stuk. 100 stuks 013, per adres 1307, totaal. 500 stuks 003, per adres 1677, totaal. 1.000 stuks 002, per adres 2139, totaal. Alle genoemde prijzen gelden voor ongevouwen visitekaartjes op het formaat 85x55 mm van 350 grams mat MC.
Pakket B Sponsor advertentie in het Speelweek 2016 boek formaat visitekaartje en vermelding op de internetsite Woutje Brugge.
Verklaring Omtrent Gedrag. Maatschappelijke Agenda van de Gemeente. Home / Advertentie / Pakket B Sponsor advertentie in het Speelweek 2016 boek formaat visitekaartje en vermelding op de internetsite. Pakket B Sponsor advertentie in het Speelweek 2016 boek formaat visitekaartje en vermelding op de internetsite.
Visitekaartjes.
Ander product kiezen. 073 202 0974. op werkdagen tusen 0830: en 1700.: 85x55 dubbel staand. 85x55 dubbel liggend. Voorbeeld gekozen product en formaat. Binnenwerk In het geval van een kleurenafdruk krijgt u het beste resultaat met een silk gecoat papier.
Alles over de afmetingen van een visitekaartje.
In Nederland is het standaard formaat van een visitekaartje 85 bij 55 cm, bijna hetzelfde als het formaat van een creditcard, die standaard 8560, bij 5398, is. In andere landen zijn de afmetingen van een visitekaartje anders en wijkt de standaard maat van een visitekaartje dus af.
Visitekaartjes 85x55 aanleverspecificaties Netjesgeprint.nl.
Wij printen vervolgens op groter papier, zodat wij het terug kunnen snijden naar A4 formaat. Vraag niet beantwoord? Geen nood, kijk eens door onze veelgestelde vragen. Kun je hier ook geen antwoord vinden, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Ga direct aan de slag en ervaar zelf hoe makkelijk Netjesgeprint werkt. START MET BESTELLEN. Deel met een vriend. Start met bestellen. Drukwerk online samenstellen. Gespecialiseerd per product. Binnen 1 werkdag verzonden. Afhankelijk per product. Bekijk de levertijden. Bij alle producten. Wij drukken standaard in fotoboek kwaliteit. Netjesgeprint werkt samen met PostNL en IDEAL. Klantenservice Bestanden aanleveren Bestandscontrole Levertijden //base_url? Meest verkocht Scriptie Visitekaartje Poster Flyer Verlag Reader.
Contact Business Card.
Klik hier om je visitekaartje te ontwerpen. Vul hier de code van de televisie of radioreclame, of andere aanbieding in: Heb je een andere kortingscode? Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling. Heb je ons op tv gezien?

Contacteer ons

goedkoop poster printen
goedkope enveloppen 14x14
enveloppen 14x14 hema
fotocollage hema
hema fotocollage
katoenen tassen bedrukken kleine oplage
foto op doek hema
foto op linnen hema
stickers bedrukken hema